Contactbijeenkomst 11 september 2019

Op woensdag 11 september a.s. zal weer een themamiddag plaatsvinden.

Deze keer organiseert het Platform Belangenbehartiging Mantelzorg de bijeenkomst samen met Tandem, hetgeen betekent dat ook mantelzorgers die bij Tandem zijn aangesloten van harte welkom zijn deze middag bij te wonen!  Mr. Andrea de Roos komt vertellen over een zeer actueel onderwerp: het levenstestament. 

In een levenstestament wordt vastgelegd wie de financiële, medische en persoonlijke zaken zal regelen als iemand dat zelf niet meer kan. Een vertrouwenspersoon wordt dan benoemd om deze belangen te gaan behartigen. Er zullen deze middag een heel aantal vraagstukken behandeld worden: Voor wie zou een levenstestament geschikt kunnen zijn? Wat komt erbij kijken, door wie wordt het vastgelegd en wat zijn de gevolgen ervan?

Andrea de Roos geeft juridisch advies aan senioren over een levenstestament, testament, volmacht en afwikkeling van een nalatenschap. Daarnaast heeft zij speciale aandacht voor het voorkomen van financieel misbruik.

Het wordt een interactieve middag, waarbij er voldoende ruimte zal zijn om al uw vragen over dit onderwerp te stellen en beantwoord te krijgen.

De themamiddag zal zoals gebruikelijk plaatsvinden in Wijkgebouw De Schakel, Pijnboomstraat 17 in Haarlem. Inloop vanaf 15.30 uur, aanvang 16.00 uur. Na afloop van de presentatie bieden wij u een drankje en een maaltijd aan; uiterlijk om 19.00 uur zal de bijeenkomst ten einde zijn.

Maximaal 80 personen zullen de themamiddag bij kunnen wonen, dus geeft u zich snel op, want vol is vol! Opgeven kan bij Marijke Molenaar tel. 023 5296207 of (bij voorkeur!) per email naar: info@stemvandemantelzorger.nl
Als u een kop soep en broodje mee wilt weten en dieetwensen heeft of vegetariër bent, geeft u dit dan even aan.

Wij verheugen ons op uw komst!