Parkeren mantelzorgers Haarlem

U ontvangt mantelzorg van iemand en deze persoon komt met de auto? Dan is het goed om te weten dat er parkeerregelingen zijn van de gemeente Haarlem voor gratis parkeren.

Heeft u de regeling voor bezoekersparkeren in Gemeente Haarlem? Dan kunt u bij uw regeling bezoekersparkeren gratis een extra bundel voor uw mantelzorger(s) aanvragen, de zogenaamde mantelzorgvergunning. Kijk op de website van de gemeente voor de voorwaarden en hoe deze bundel aan te vragen.

Woont u in de binnenstad en heeft u een mantelzorger die niet in Haarlem woont? U kunt voor uw mantelzorger een gratis abonnement aanvragen voor de parkeergarage Houtplein, of de Kamp of het Stationsplein. Kijk voor meer informatie over dit parkeerabonnement voor mantelzorgers op de website van de gemeente.

Dit bericht is gepost in de categorie nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.