Mantelzorg, de musical groot succes

voorstelling Mantelzorg, de musical

Tijdens de contactbijeenkomst van 7 juni werden mantelzorgers uit Haarlem en omgeving getrakteerd op een ontspannen middag. Wij hebben die middag genoten van de voorstelling “Mantelzorg, de musical”, gemaakt door verteller Kees Posthumus en accordeonist Juul Beerda. Speciaal voor de gelegenheid geschreven. Het verhaal ging over de onmogelijke liefde tussen twee mantelzorgers, in een decor van maatschappelijke ontwikkelingen en persoonlijke keuzes. 

Het programma “Mantelzorger zoekt vrouw” bestaat niet en deze twee mantelzorgers kwamen er nooit toe een stap te zetten op het liefdespad. Musicals zijn nooit saai,  Kees gebruikt de vaste vorm van een musical om zijn verhaal te vertellen, alsof iets pas leuk wordt wanneer je er een liedje en dansje in stopt. En het was echt leuk!

Een zeer vermakelijke middag hebben we gehad met een volle zaal aan mantelzorgers. Natuurlijk ontbraken de heerlijke broodjes kroket en kop soep niet op deze middag. Wij kijken alweer uit naar onze volgende themamiddag in de Schakel op woensdag 11 oktober. Dan met een iets serieuzer karakter.

Dit bericht is gepost in de categorie nieuws.